De kosten van een uitzendkracht

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wilt u als inlener van flexwerkers graag de totale kosten berekenen van uw uitzendkracht of van meerdere uitzendkrachten? Dan bieden wij bij FlexKnowledge een handige tool aan, die deze kostprijsberekening een stuk eenvoudiger maakt. Voorkom stress door simpelweg een aantal getallen in te vullen en onze tool het werk te laten doen.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Welke kosten van uw uitzendkracht berekent de tool?

Bent u net begonnen met het inhuren van uitzendkrachten of vindt u het nog steeds lastig om elk jaar de kostprijsberekening te doen? Maak dan gebruik van onze tool voor het berekenen van de kosten van een uitzendkracht of meerdere uitzendkrachten. Deze tool berekent de kosten van reguliere werknemers, AOW’ers en vakantiekrachten, evenals werknemers zonder pensioen, met basispensioen en pluspensioen, met uitzendbeding en zonder uitzendbeding. Ook is de tool geschikt voor het berekenen van normale uren, toeslaguren, overuren, ADV en overige vergoedingen. Alle resultaten worden omgezet in overzichtelijke tabellen.

Vraag onze experts om advies

Wilt u graag de kosten van uw uitzendkracht of uitzendkrachten berekenen, of wilt u bijvoorbeeld advies over de wet- en regelgeving rondom flexibele arbeid? Dan schakelt u het best FlexKnowledge in door contact met ons op te nemen via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl. Vanuit Amsterdam helpen wij u graag verder.