Hulp met flexibel personeel

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wij bieden u graag hulp met het inhuren of uitzenden van flexibel personeel. Wij werken daarbij voor diverse partijen; van uitzendbureaus en detacheringsbedrijven tot organisaties die uitzendkrachten inhuren. We hebben verschillende organisaties al geholpen door de actuele wet- en regelgeving naar een bruikbare aanpak voor de praktijk te vertalen. Is uw organisatie de volgende?

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Hulp met het inhuren of uitzenden van flexibel personeel

Gaat u uitzendkrachten inhuren of juist uitzenden? Dan komt daar vaak meer bij kijken dan u denkt. Deze werknemers moeten namelijk anders behandeld worden dan de reguliere werknemers. Ze hebben andere contracten en daarmee werken ze ook onder andere voorwaarden. Kunt u wel wat hulp gebruiken met het inhuren of uitzenden van flexibel personeel? Dan kijken we graag met u naar de actuele wet- en regelgeving om u vervolgens van deskundig advies op maat te voorzien. Daarnaast bieden we diverse tools en modellen aan die u hulp bieden.

Laat u adviseren door onze consultants

Voor deskundige hulp neemt u het best contact op met onze consultants die gespecialiseerd zijn in flexibel personeel. Zij voorzien u van het beste advies en houden daarbij rekening met de belangen van alle partijen. Wilt u contact met ons opnemen? Bel dan naar ons consultancybureau in Amsterdam via 088 – 999 1200 of mail naar info@flexknowledge.nl.