30 november: Webinar Kostprijs en andere actualiteiten 2023, deel 1

30 november 2022 10:30
Live webinar

Net als elk jaar organiseert FlexKnowledge seminars over de Kostprijs en andere actualiteiten voor 2023. Wil je dezelfde inhoud volgen, maar liever online? Ook dat kan! We hebben het programma verdeeld over 2 webinars van ongeveer een uur.

Schrijf je nu in om één of beide webinars op donderdag 24 november, woensdag 30 november of dinsdag 6 december te kunnen bekijken.

Onderwerpen deel 1

  • De wijzigingen in de kostprijs voor 2022 in harde cijfers
  • De inhoudelijke wijzigingen van de kostprijsberekeningen
  • De wijzigingen in de Basisregeling van StiPP

Onderwerpen deel 2

  • De wijzigingen in de cao
  • Andere wijzigingen in wet- en regelgeving

Het programma van het webinar is onder voorbehoud. Actuele ontwikkelingen worden uiteraard nog verwerkt in de presentatie.

Wie is de spreker?

Het programma wordt verzorgd door Marcel ReijmersNettie Alkema is ook aanwezig om vragen op haar vakgebied te beantwoorden.

Voor wie is het?

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor hoger commercieel middenkader, manager en teamleider salarisadministratie, financieel managers of directeuren van uitzenders, detacheerders en payrollers, maar ook andere geïnteresseerden zijn natuurlijk van harte welkom!

Wat kost het?

Deelname kost € 95,- excl. BTW per webinar. Door in te schrijven verplicht je je dit bedrag te betalen. Je ontvangt de factuur enkele dagen voor het webinar plaatsvindt. Voor helpdeskabonnees is het webinar voor 1 deelnemer gratis, voor collega’s ontvang je een factuur van € 45,- per persoon.

Je kunt voor beide webinars inschrijven maar ook voor een van de twee. Je kunt datum en tijdstip zelf kiezen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je registratie per e-mail.

Inschrijven?

Dat kan via deze link. Hij opent in een nieuw scherm.