Werken voor FlexKnowledge

Flexibele professionals gezocht!

Wij zijn…
FlexKnowledge. Oude rotten aan het roer, maar nog steeds met een hele frisse en eigenwijze blik op de branche. Als organisatie bieden wij innovatieve diensten en producten aan om de performance van intermediairs en inleners te verbeteren op het gebied van finance, wet- en regelgeving, management en onderlinge samenwerking.

Wij beloven…
Praktische vertaling van alle ingewikkelde wet- en regelgeving voor de flexbranche

Wij zoeken…
Creatieve en betrouwbare professionals die samen met ons klanten continu verrassen en niet bang zijn om onze kennis delen. Heb jij net als wij oog voor de belangen van de intermediair, inlener en flexwerker? Ben je zelfstandig of wil je dat worden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Beetje snel? 
JA! We groeien snel en bouwen met onze opdrachtgevers aan solide oplossingen. We zoeken dan ook zeer ervaren en creatieve professionals met een bewezen trackrecord binnen de flexbranche. Kennis en ruime ervaring op het gebied van verlonen, wet- en regelgeving, finance, frontoffice, marketing of het vormgeven en inrichten van bedrijfsprocessen is een must.

Nieuwsgierig? 
Dat is de bedoeling en dat zoeken we. Trek de stoute schoenen aan en maak contact. Wij zijn gecharmeerd van een uitgebreid cv en een korte toelichting. Mail deze naar Marcel Reijmers. Wij ontmoeten je graag binnenkort!