Training Privacywetgeving i.s.m. ARTRA

13 september 2022 15:30
Van der Valk Amersfoort, Ruimtevaart 22, 3824 MX Amersfoort

Training Privacywetgeving

Cadeautje! Dit is een training in het kader van de subsidieregeling NL Leert Door. artra biedt jou deze training gratis aan, zodat je je arbeidsmarktvaardigheden kunt vergroten.

Hoe toetsen certificeringsinstellingen in de praktijk? Wat zijn de gevolgen van de AVG die per 25 mei 2018 is ingegaan? Nieuwsgierig naar het antwoord op deze vragen? Laat je met deze training informeren over de wetgeving en voorkom boetes!

De privacywetgeving is bijzonder complex en kan je duur komen te staan als zaken niet goed geregeld zijn. De boetes kunnen oplopen tot € 20 miljoen of 4% van de wereldwijde jaaromzet. Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Organisaties die persoonsgegevens verwerken krijgen dan meer verplichtingen. En moeten kunnen aantonen dat zij zich aan de wet houden.

Voor wie?

Deze praktische training is specifiek bedoeld voor junior-medewerkers in de uitzendbranche en is ook interessant voor certificeringsinstellingen. Het (aanvangs-)niveau van deze training is mbo+.

Trainer Marcel Reijmers

Marcel Reijmers, specialist op het gebied van cao’s, beloningsregelingen, ZZP-constructies en arbeidsrecht in de flexbranche, verzorgt deze interactieve training.

Bewijs van deelname en PE-punten

Deelnemers die de dag volledig bijwonen, ontvangen na afloop een bewijs van deelname. Stichting Normering Arbeid (SNA) kent 2 PE-punten toe aan deze training.

Duur

Deze training duurt van 15:30 tot 18:00 uur.

Studiebelasting

Naast het volgen van de training heb je ongeveer 8 uur nodig om de lesstof goed tot je te nemen. Daarnaast volg je de e-learning AVG Oké (circa 5 uur).

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 0 (normaal € 415 excl. btw). Dit is inclusief het studiemateriaal en de e-learning.