Payroller

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Bent u werkzaam als payroller? Dan ontzorgt u partijen, zoals een ondernemer of organisatie en waar mogelijk is ontfermt u zich over de loon- en personeelsadministratie. U wordt hiermee een juridisch werkgever. Kortom: u zorgt voor de afhandeling van alle juridische en administratieve zaken rondom de personele aangelegenheden. Op deze manier kan de opdrachtgever zicht optimaal toeleggen op het uitvoeren van de kerntaken binnen het bedrijf. Dit zal tijd en energie besparen.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Als payroller houdt u zich aan diverse wetten en regels

Als payroller stelt u uw werknemers ter beschikking om onder leiding en toezicht van een derde te werken. De derde is de opdrachtgever. De selectie en wering heeft u niet zelf gedaan. Natuurlijk wilt u zich aan de regels voldoen. Maar u bent nog op zoek naar de juiste manier. Maak dan kennis met FlexKnowledge. Dit adviesbureau geeft u graag de juiste hulp en advies omtrent de huidige wet- en regelgeving.

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Werk u als payroller en heeft u vragen omtrent de actuele wet- en regelgeving met betrekking tot payrolling en wilt u graag passend advies ontvangen? De consultants van FlexKnowledge staan voor u klaar. Mocht u meer informatie willen ontvangen of wilt u direct een kennismakingsafspraak inplannen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 – 999 1200 of een e-mail te sturen naar info@flexknowledge.nl.